Vážený návštevník,

naše prevádzkové priestory a areál sú monitorované kamerovým systémom so záznamom.

V súvislosti s Vašou návštevou našich prevádzkových priestorov si v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj ako „GDPR“) plníme informačnú povinnosť v súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov.

Pri spracúvaní Vašich osobných údajov ste ako návštevník našich prevádzkových priestorov dotknutou osobou t.j. osobou, ktorej osobné údaje spracúvame. Prosím, prečítajte si nasledujúce informácie, ako spracúvame Vaše osobné údaje.

Prevádzkovateľ: spoločnosť SAYTECH s. r. o., so sídlom:  Hrachová 14/B, 821 05 Bratislava, IČO: 46 795 049, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 83499/B

Kontaktné údaje prevádzkovateľa: tel.č.0905566996, e- mail: saytech@saytech.sk

V prípade akýchkoľvek otázok alebo ak si chcete uplatniť svoje práva v súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov, kontaktuje prosím prevádzkovateľa prostredníctvom vyššie uvedeného
e-mailu. Vaše práva si môžete uplatniť aj písomne doručením na adresu sídla prevádzkovateľa.

Vaše osobné údaje spracúvame na účel monitorovania areálu a prevádzkových priestorov prevádzkovateľa kamerovým systémom. Vaše osobné údaje na tento účel spracúvame na právnom základe oprávnených záujmov (čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR).

Oprávneným záujmom prevádzkovateľa je v tomto prípade ochrana majetku prevádzkovateľa a predchádzanie vzniku škôd.

Vaše osobné údaje spracúvané na účel monitorovania nášho areálu a prevádzkových priestorov kamerovým systémom budeme uchovávať najviac 15 dní odo dňa vyhotovenia záznamu, a v odôvodnených prípadoch po dobu potrebnú na prešetrenie zaznamenaného konania dotknutej osoby a/alebo na preukázanie a obhajovanie právnych nárokov prevádzkovateľa alebo tretej osoby vzniknutých v súvislosti s konaním dotknutej osoby zachyteným na kamerovom zázname.

Príjemcovia osobných údajov: Podľa okolností môžu byť príjemcom Vašich osobných údajov na zázname z kamerového systému aj orgány činné v trestnom konaní, poisťovňa, fyzické osoby poškodené trestným činom alebo priestupkom, súd alebo advokát. Prenos Vašich osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácii sa neuskutočňuje.

Vaše osobné údaje nebudú použité na automatizované individuálne rozhodovanie, vrátane profilovania.

V súlade s čl. 21 GDPR máte v súvislosti so spracúvaním Vašich osobných údajov na tento účel (ktoré  sa uskutočňuje na právnom základe oprávnených záujmov) právo kedykoľvek namietať z dôvodov týkajúcich sa Vašej konkrétnej situácie proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa Vás týka. Prevádzkovateľ v takomto prípade nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, pokiaľ nepreukáže nevyhnutné oprávnené dôvody, ktoré prevažujú nad záujmami, právami a slobodami dotknutej osoby, alebo dôvody na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

Ďalšie práva dotknutých osôb:

-  právo na prístup k osobným údajom podľa čl. 15 GDPR

- právo na vymazanie (právo na „zabudnutie“) podľa čl. 17 GDPR

Dotknutá osoba má právo dosiahnuť u prevádzkovateľa bez zbytočného odkladu vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, a to v prípade ak je splnený niektorý z dôvodov stanovených právnym predpisom. Toto právo dotknutej osoby posúdi prevádzkovateľ z pohľadu všetkých relevantných okolností v súlade s čl. 17 GDPR.

-  právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov podľa čl. 18 GDPR

Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ obmedzil spracúvanie jej osobných údajov, pokiaľ nastane niektorý z prípadov uvedených v čl. 18 ods. 1 GDPR.

-  právo podať podnet alebo sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov

Môžete kedykoľvek podať podnet alebo sťažnosť vo veci spracúvania Vašich osobných údajov dozornému orgánu, t. j. Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava, tel.: +421 2 3231 3220, www.dataprotection.gov.sk.

 

Bližšie informácie nájdete v priestoroch našej prevádzky na adrese Riazanská 19, Bratislava.

Stiahnuť dokument


© Saytech, 2020